Vacatures

SecretariA ontzorgt al 28 jaar ondernemers door als het nodig is bij te springen op gebied van telefoonbeantwoording en secretariële diensten. Wij fungeren als telefonistes op afstand en nemen diverse secretariële werkzaamheden van onze opdrachtgevers uit handen. Het kantoor van SecretariA is gevestigd in de zijvleugel van het gemeentehuis van Lansingerland.

Wij zoeken een:

Secretarieel medewerk(st)er

voor 24 of 32 uur per week.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren secretarieel medewerker die het leuk vindt om ondernemers te helpen en werk uit handen te nemen.

Bij SecretariA is geen dag hetzelfde: jouw werkzaamheden lopen uiteen van het bijhouden van de ledenadministratie van diverse verenigingen en stichtingen tot het (op locatie) notuleren van vergaderingen. Daarnaast behandel je e-mail en verzorg je (soms complex) agendabeheer.

Als nieuwe collega pas je goed in ons team wanneer je van aanpakken weet en sterk bent in prioriteiten stellen. Verder zoeken wij naar een dienstverlenende instelling en een accurate werkhouding. Je neemt je verantwoordelijkheid en kan goed presteren onder druk. Omdat je ook op locatie bij de klant werkt, weet je je goed te presenteren en ben je sterk in het aanpassen van jouw communicatiestijl.

Als collega’s staan wij voor elkaar klaar en dat verwachten we ook van jou. Natuurlijk houden we ook van een beetje humor, zijn we allergisch voor geroddel en halen we graag koffie voor elkaar!

Jij beschikt over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 4 jaar ervaring als secretaresse;
  • uitgebreide kennis van MS Office pakket;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Jij bent:

  • sensitief en discreet, vaardig in het omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • accuraat;
  • een teamplayer met een flexibele instelling;
  • 24 of 32 uur p/w beschikbaar, werkdagen in overleg.

Wij bieden:
je een veelzijdige parttime baan met veel zelfstandigheid. Ons enthousiaste team zal je een hartelijk welkom geven op onze mooie werklocatie in het Business Center Lansingerland. Verder wordt er, na een tijdelijk contract, uitzicht op een vast dienstverband geboden.

Interesse gewekt?

Kijk op www.secretaria.nl voor meer informatie en/of bel: 010 5191555.

Je schriftelijke reactie kun je sturen aan:

SecretariA, t.a.v. Annelies Dekker,
Tobias Asserlaan 7, 2662 SB Bergschenhoek of per e-mail aan: annelies@secretaria.nl.