Notuleerservice

Professionele notuleerservice

Wilt u een professioneel verslag laten maken van uw vergadering? SecretariA beschikt over een professionele notuleerservice. Onze vakbekwame notulisten zijn specialisten die zich de materie van een vergadering snel eigen maken en die de inhoud ervan zorgvuldig en scherp kunnen samenvatten. Zij zijn als onafhankelijk waarnemers in staat het besprokene volledig objectief weer te geven. Bovendien weten zij voor ieder verslag een toon en omvang te kiezen die past bij de vergadersituatie. Samen met u kiezen wij de meest geschikte verslagvorm en de juiste notulist. Als u de schriftelijke verslaglegging van uw vergaderingen aan ons uitbesteedt, bent u verzekerd van uitstekende notulen.

Specifieke wensen notuleerservice

De notulisten van SecretariA zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij specialisten uit diverse branches en kunnen we verslagen in verschillende talen, zoals Engels en Duits verzorgen. Al onze notulisten hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau, maar de ervaring leert dat merendeel Academisch geschoold is. Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen voor onze notuleerservice.

Notuleerservice op maat

Opdrachtgevers – en dus wij ook – hechten veel waarde aan ‘een vaste’ notulist bij de schriftelijke verslaglegging van bijeenkomsten. Dit is één van de redenen waarom we hiernaar streven en een andere reden is dat het tegemoet komt aan de consistentie in de verslaglegging. Wij houden van iedere klant een dossier bij. Hierin leggen wij onder andere uw wensen, bedrijfsgegevens en huisstijl vast. Ook qua vormgeving passen wij ons verslag aan uw wensen aan.

Uiteraard horen wij graag uw specifieke wensen. Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, kunt u in ieder geval kiezen uit de volgende vier soorten verslagen:

  • actie- en besluitenlijst;

  • samenvattend verslag;

  • uitgebreid samenvattend verslag;

  • woordelijk verslag.

Wat kunt u verwachten van onze notuleerservice?

  • Kostenbesparing;
  • Tijdbesparing;
  • Continuïteit;
  • Onafhankelijke notulen.

Interesse in de notuleerservice van SecretariA?

Heeft u interesse in de notuleerservice van SecretariA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Naast onze notuleerservice, bieden wij u de mogelijkheid tot een freelance secretaresse.