Telefoonbeantwoording

Met SecretariA Telefoonbeantwoording mist u nooit meer een klant en loopt u geen omzet meer mis.

Telefoonbeantwoording uitbesteden

Bent u door drukte vaker onderweg of op locatie dan dat u op kantoor bent? Maakt dat het lastig om de telefoon op te nemen of iedere klant, samenwerkingspartner of andere zakelijke relatie vriendelijk en professioneel te woord te staan? Kies dan voor uitbesteding van uw klantenservice en zakelijke telefoonbeantwoording door SecretariA.

De reputatie van uw organisatie valt of staat bij een snelle en goede klantenservice, dat geldt voor het gehele voortbestaan van uw bedrijf of instelling. Kiezen voor klantgerichte en professioneel opgeleide medewerkers als de onzen, is dan ook een manier om uw toekomst(ige werkzaamheden) vast te houden.

Telefoonbeantwoording van SecretariA

De afgelopen 25 jaar hebben onze medewerkers al voor vele organisaties de telefoonbeantwoording mogen doen. Onze medewerkers staan al uw relaties vriendelijk en professioneel te woord en zullen er alles aan doen om deze verder te helpen en eventuele problemen op te lossen. Dit doen zij door te luisteren, vragen te stellen en deze zo goed mogelijk te beantwoorden wanneer dit nodig is. De genoteerde gegevens sturen zij naar uw medewerkers of collega’s door.

Telefoonbeantwoording van SecretariA is het benutten van de volgende voordelen:

  • Professionele en ervaren krachten;

  • Vriendelijke telefoonstemmen hebben die

  • Uw organisatie kennen en

  • (indien gewenst) Afspraken voor u inplannen, ook tijdens;

  • De proefperiode van 1 week.

Benieuwd naar ervaringen van SecretariA? Lees dan hier wat onze opdrachtgevers van ons vinden.

Geïnteresseerd in telefoonbeantwoording?

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie en voordelen gebruikmaken van de diensten van SecretariA voor al uw zakelijk gerelateerde telefoonbeantwoording? Meld u dan aan voor de gratis proefperiode van één week of neem telefonisch contact op door te bellen naar (010) 519 15 55.