Bent u als ondernemer niet altijd bereikbaar voor uw klanten? Heeft u gewoonweg geen tijd om altijd telefonisch bereikbaar te zijn voor uw klanten? Dan is het volgende belangrijk om te weten: een belangrijk deel van de klanttevredenheid wordt namelijk bepaald door bereikbaarheid! SecretariA kan bij dit probleem helpen, want wij zijn voor uw onderneming dé telefoon antwoord service. Onze ervaren telefonistes staan al uw relaties klantgericht en vakkundig te woord. De kwaliteit naar de klant wordt verhoogt, maar de kosten verlagen. Wij zullen uw klanttevredenheid verhogen door de bereikbaarheid van uw onderneming te optimaliseren met de telefoon antwoord service van SecretariA!

telefoon antwoord service

Hoe werkt een professionele telefoon antwoord service?

Een betrouwbare telefoonaanname is voor zzp’ers en het MKB zeer belangrijk. Wij beschikken bij SecretariA over de beste telefonistes! Onze telefonistes hebben veel ervaring en zijn zeer gedreven in hun vak. U geeft ons team zelf de instructies: u bepaalt hoe wij de telefoon aannemen. De gesprekken voeren wij als ‘uw eigen telefoniste’.Een verslag van het gesprek ontvangt u direct via een duidelijke rapportage per e-mail. Bij dringende boodschappen ontvangt u een spoedbericht of verbinden wij de beller met u door. Telefonisch acquisitie wordt afgewimpeld, waardoor alleen belangrijk contact bij u terecht komt. Ook kunnen wij afspraken maken of informatie verstrekken aan uw klanten.

Waarom kiezen voor SecretariA

Bij SecretariA profiteert u van vele voordelenwanneer u kiest voor onze secretariële diensten zoals de telefoon antwoord service. De voordelen op een rijtje:

  • U kunt onze telefoon antwoord service 1 week gratis en vrijblijvend uitproberen;
  • Gratis na ieder gesprek een rapportage (per e-mail en/of sms);
  • Gratis uw eigen voicemailbox buiten kantoortijden;
  • Geen inschrijfkosten of een opzegtermijn
  • Na aanmelding direct doorschakelen bij SecretariA

Neem contact op met SecretariA

Wilt u graag het beantwoorden van de telefoon uitbesteden aan SecretariA Antwoordservice? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 – 519 1555!