Belangrijk voor u als ondernemer om te weten: een belangrijk deel van de klanttevredenheid wordt namelijk bepaald door bereikbaarheid! Een snelle en adequate klantenservice is het hart van uw organisatie en daarom erg belangrijk. Toch zijn er webwinkels die geen tijd hebben voor vragen van klanten. De klantenservice uitbesteden kan deze webwinkels uitkomst bieden. SecretariA kan hierbij helpen. Wij leveren alle secretariële diensten en verzorgen ook uw klantenservice. Wij beschikken over ervaren telefonistes die uw relaties vakkundig te woord kunnen staan. Wij verhogen uw bereikbaarheid en tevens de klanttevredenheid. Ieder telefoontje is een kans op een nieuwe klant, een opdracht of een bestelling!

klantenservice uitbesteden

Hoe kunt u uw klantenservice uitbesteden aan SecretariA?

Een betrouwbare telefoonservice is voor webwinkels heel belangrijk. Wij beschikken bij SecretariA over de beste telefonistes die uw webwinkel kunnen helpen! Onze werkwijze:

  • U geeft ons team zelf de instructies; u bepaalt hoe wij de telefoon aannemen;
  • De gesprekken voeren wij als ‘uw eigen telefoniste’;
  • Na het gesprek ontvangt u direct een duidelijke rapportage per e-mail en/of sms;
  • Bij dringende boodschappen ontvangt u direct een spoedbericht, of verbinden wij door;
  • Telefonisch acquisitie wordt afgewimpeld, waardoor alleen belangrijk contact bij u terecht komt;
  • Wij maken afspraken in uw agenda, noteren bestellingen in uw systeem of verstrekken informatie aan uw klanten.

Waarom uw klantenservice uitbesteden aan SecretariA?

Wanneer u kiest voor het uitbesteden van de klantenservice aan SecretariA profiteert u van vele voordelen. Bij SecretariA kunt u onze telefoonservice 1 week gratis en vrijblijvend uitproberen. Wanneer u gebruikt maakt van onze diensten krijgt u gratis na ieder gesprek een rapportage per e-mail en/of sms. Ook krijgt u een eigen voicemailbox buiten kantoortijden en rekenen wij geen inschrijfkosten of een opzegtermijn. Na aanmelding kunt u direct uw telefoon doorschakelen naar SecretariA!

Neem contact op met SecretariA

Wilt u graag de klantenservice van uw webshop uitbesteden aan SecretariA? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 – 519 1555! Wij helpen u graag om de bereikbaarheid van uw webwinkel te verbeteren met onze professionele telefoonservice.