Fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018!

2018 sluipt langzaam dichterbij. De decembermaand is altijd zo voorbij. We leven toe naar de feestdagen, het eind van het jaar en het begin van het nieuwe jaar.

Tijd om ook even stil te staan bij andere zaken, zoals hulp aan anderen die het minder getroffen hebben. In deze nieuwsbrief aandacht voor een van onze klanten, een stichting die zich inzet voor jongeren die zich in een kwetsbare situatie of omgeving bevinden maar vooral wil concentreren op hun talenten en ambities. Zelf zijn wij partner van de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis in Rotterdam.

Terugkijkend op 2017: we hebben in het afgelopen jaar weer meer telefoongesprekken voor u  beantwoord. Daarnaast voeren we voor veel klanten meer werkzaamheden uit. Niet alleen het verzorgen van het klantcontact, maar ook afspraken maken, notuleren, agenda’s en mailboxen beheren, mailings versturen en teksten redigeren.
Dit jaar zijn Carolyn, Marisca, Clara, Marianne en zeer recentelijk Nancy bij ons komen werken. Samen met de andere collega’s vormen ze een fijn en vakbekwaam team van telefonistes en secretaresses.

Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft in het afgelopen jaar. Ook volgend jaar blijven wij ons inspannen om samen met u een succes van uw bedrijf te maken.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018 toe!

Lees hier onze nieuwsbrief.