Even voorstellen: Nancy

Mijn naam is Nancy. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Mijn middelbare schooltijd heb ik gevolgd aan het balletconservatorium in Rotterdam. Na een blessure besloot ik een opleiding te gaan volgen tot vakbekwaam kapster. Op mijn 24ste vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik aan de slag gegaan bij de ABN Amro Bank als particulier adviseur. Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik bij de Makro gaan werken op het Customer Service Center. Met 4 kinderen is het erg druk (maar gezellig) en om die reden ben ik een aantal jaren gestopt met werken om mij volledig op het gezin te kunnen richten. In die tijd heb ik me ingezet op school en bij sport van de kinderen. Tevens heb ik een cursus gevolgd bij Humanitas om andere gezinnen te begeleiden waarbij opvoeden niet zo makkelijk gaat door allerlei omstandigheden. Bij SecretariA heb ik het erg naar mijn zin. Wat het werk erg leuk maakt is het snel schakelen tussen de diverse telefoongesprekken. Het ene moment maak je een afspraak voor een psycholoog of makelaar, het volgende moment spreek je iemand die last heeft van ongedierte in huis. Dit maakt het werk dynamisch, uitdagend en nooit een dag saai!